Tarkkaa viemäri- ja salaojakuvausta Salon seudulla

Soita ja pyydä tarjous
Aallot.

Etsitkö alan ammattilaista tekemään viemäri- ja salaojakuvausta Salon seudulla? Salon LVI-huolto Oy palvelee sinua mielellään. Olemme luotettava putkiliike, joka tarjoaa joustavat LVI-palvelut niin Salon alueen asukkaille kuin yrityksille ja taloyhtiöillekin.

Lue tältä sivulta lisää viemäri- ja salaojakuvauksesta ja ota meihin yhteyttä! Meiltä saat laadukasta palvelua nopeallakin aikataululla. 

Tilaa meiltä viemärien ja salaojien tarkastuskuvaukset

Viemärien ja salaojien tarkastuskuvaukset antavat kattavaa tietoa niiden kunnosta. Kuvauksella saamme selville, tarvitsevatko salaojat ja viemärit muuta kuin huuhtelua. Salaoja voi olla esimerkiksi pahasti tukkeutunut tai vaurioitunut, mikä paljastuu tarkassa kuvauksessa. Jos salaoja on vaurioitunut, se ei luonnollisesti toimi kunnolla ja voi aiheuttaa suurempiakin kosteusvahinkoja.

 

Milloin sitten tietää, ovatko viemärien ja salaojien kuvaukset tarpeen? Jos esimerkiksi talon sokkelissa on kosteudesta kertovia läikkiä tai sateen jälkeen vesi ei poistu pihamaalta, kannattaa salaojien ja viemärien toimivuus tarkistuttaa mahdollisimman pian. Salaojakuvaus kannattaa tehdä myös kohteisiin, joissa on tarkoitus toteuttaa salaojaremontti tai muu salaojien kunnostus. 

Meiltä saat salaojajärjestelmien suunnittelu-, kaivuu- ja asennustyöt

Kattaviin palveluihimme kuuluu salaojajärjestelmien suunnittelu-, kaivuu- ja asennustyöt. Tarkasti tehty työ sekä korkealaatuiset materiaalit takaavat moitteettomasti toimivan salaojajärjestelmän. Salaojien asennukset tulisikin aina antaa kokeneen ammattilaisen tehtäviksi. 

 

Meillä on vankka kokemus ja koulutuksen tuoma ammattitaito toteuttaa salaojajärjestelmät oikeaoppisia työmenetelmiä käyttäen. Kun me teemme salaojajärjestelmän alusta loppuun, voit olla varma, että rakennuksen perustukset ja rakennuspohja pysyvät kuivina, eikä haitallinen kosteus pääse tunkeutumaan rakenteisiin. 

Toteutamme myös jätevesijärjestelmät

Meiltä saat myös kustannustehokkaasti toimivat ja ammattitaidolla asennetut jätevesijärjestelmät koko Salon seudulle. Palvelemme sinua avaimet käteen -periaatteella eli hoidamme jätevesijärjestelmät aina suunnittelusta toteutukseen.