Kaivuupalvelut tehokkaasti Salon alueella

Soita ja pyydä tarjous
Aallot.

Tarvitsetko kaivuupalveluiden ammattilaista Salon seudulla? Salon LVI-palvelut Oy on erikoistunut pienimuotoisiin kaivuutöihin. Olipa kyseessä sitten viemärien korjaus, vesijohtojen korjaus tai muut pienet kaivuuprojektit, olemme alan asiantuntija palveluksessasi.

 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä! Teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Viemärien korjauskaivuutyöt

Käytämme tarkasti ohjattua kaivutekniikkaa varmistaaksemme, että viemäriputkien korjaaminen sujuu sujuvasti ja mahdollisimman vähillä haitoilla ympäristölle. 

 

Riippuen vaurion laajuudesta, suoritamme tarvittavat korjaukset tai vaihdamme vahingoittuneet putket uusiin. Käytämme kaivuutöissä pienikokoista 2000 kilon konetta, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ahtaammissakin kohteissa.

Vesijohtojen korjauskaivuutyöt

Suoritamme tarvittavat kaivuutyöt vesijohtojen vianmäärityksen ja korjauksen mahdollistamiseksi. Huolellinen kaivaminen ja putkiston tarkastelu ovat keskeisiä vaiheita, jotta voidaan tunnistaa ja korjata mahdolliset vuodot tai vauriot.

 

Tarvittaessa vaihdamme vanhat tai vaurioituneet vesijohtoputket uusiin, jotka täyttävät nykyaikaiset turvallisuus- ja laatustandardit. Takaamme vesijohtojen oikea-aikaisen ja asianmukaisen korjauksen varmistaaksemme vedenjakelun katkeamattomuuden ja turvallisuuden.

Tarjoamme myös LVI-työt ja muut palvelut

Toteutamme kaivuupalveluiden lisäksi LVI-työt, jätevesijärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen sekä viemäri- ja salaojakuvaukset ja -korjaukset koko Salon seudulla. Kokeneet työntekijämme takaavat laadukkaan työn jokaisessa projektissa. Räätälöimme ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme olla avuksi!