Teemme jätevesijärjestelmät alusta loppuun Salon seudulla

Soita ja kysy lisää
Aallot.

Tarvitsetko moitteettomasti toimivaa jätevesijärjestelmää? Salon LVI-huolto Oy palvelee sinua luotettavasti Salon alueella. Yrityksemme LVI-palveluihin kuuluvat jätevesijärjestelmät ja jätevesisuunnitelmat. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan toimivan jätevesijärjestelmän kotiin, mökille, yrityskiinteistöön sekä muihin kohteisiin. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin yksityiset kuin yritykset ja taloyhtiötkin.

 

Lue tältä sivulta lisää jätevesijärjestelmistä ja ota meihin yhteyttä! 

Jätevesijärjestelmä mahdollistaa jätevesien oikeaoppisen käsittelyn

Jätevesijärjestelmää tarvitaan, jotta kiinteistösi jätevedet käsitellään asianmukaisesti ja luontoa säästäen. Laadukas jätevesijärjestelmä takaa siis sen, että niin pohjavedet kuin muutkin vesistöt pysyvät puhtaina.  

 

Jos kiinteistösi ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon, sinun tulee löytää kiinteistökohtaisia ratkaisuja jäteveden käsittelylle. Monesti esimerkiksi kesämökit ja vapaa-ajan asunnot sijaitsevat kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella.

 

Jätevesijärjestelmän hankkiminen kannattaa, sillä se nostaa huomattavasti kiinteistösi arvoa. Se on siis järkevä investointi myös silloin, kun suunnittelet esimerkiksi vapaa-ajan asuntosi myyntiä.

 

Kun tilaat jätevesijärjestelmän meiltä, voit olla varma, että se on oikein mitoitettu, tehokas ja korkealaatuinen sekä täyttää kaikki ympäristökriteerit. 

Olemme jätevesijärjestelmien kokeneita asiantuntijoita

Meillä on laaja asiantuntijuus jätevesijärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jätevesijärjestelmän hankkiminen alkaa aina jätevesisuunnitelmasta, joka on lakisääteinen. Suunnitelma tehdään sekä uuteen jätevesijärjestelmään että vanhan järjestelmän korjaustöihin. Jätevesijärjestelmän hankkiminen edellyttää muun muassa alueen kaava- ja ympäristömääräyksiin perehtymistä. 

 

Niin jätevesijärjestelmän suunnittelu ja asennus kuin käyttöönottokin hoituu meiltä sujuvasti. Teemme asennus- ja kaivuutyöt kattavaa sekä nykyaikaista työvälineistöämme käyttäen. Palvelemme sinua avaimet käteen -periaatteella ja tarjoamme kustannustehokkaasti toimivat jätevesijärjestelmät kilpailukykyiseen hintaan.

 

Mikäli haluat lisätietoja jätevesijärjestelmien suunnittelusta tai toteutuksesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!