Putkirikko, vuotava hana ja muut LVI-ongelmat hoituvat Salon seudulla

Soita putkialan ammattilaisille
Aallot.

Tuliko putkirikko? Me autamme! Salon LVI-huolto Oy on luotettava putkiliike, joka palvelee Salon alueen asukkaita, yrityksiä ja taloyhtiöitä. Korjaamme putkirikot ja teemme muutkin LVI-alan työt viemärihuolloista LVI-konsultaatioon. Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö, jos jokin palveluistamme on sinulle tarpeen. Odotamme yhteydenottoasi!

LVI-huoltotyöt ja -kunnossapitotyöt

LVI-huoltotyöt ovat osa terveellisen asuinympäristön ja työpaikan ylläpitoa. Kotitalouksien, taloyhtiöiden ja yritysten LVI-järjestelmät tarvitsevat säännöllistä kunnossapitoa. Avaamme putket, tarkastamme paineet sekä liittimet ja teemme kaikki muut tarvittavat huoltotoimenpiteet asiantuntevasti. Tarjoamme joustavaa huolto- ja kunnossapitotyötä joko yksittäisinä käynteinä tai toistuvasti sopimuksen mukaan.


Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää, ja siksi joustamme palveluissamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tilaa meiltä tarkastuskäynti, jonka aikana kartoitamme kiinteistösi tilanteen ja mahdolliset korjaustarpeet. Kysy meiltä lisää huoltopalveluistamme ja muista töistämme.

Viemärien avaus ja huolto

Viemärin tukkiutuessa tai haistessa erityisen pahalle on aika kutsua paikalle ammattiapua. Huollamme ja avaamme tukkiutuneet viemärit ammattikäyttöön tarkoitetulla kalustolla ja vankalla kokemuksella. Viemärit voi usein avata itse, mutta suuremmissa viemärihuoltoon liittyvissä ongelmissa on paras luottaa meidän apuumme. Meiltä hoituvat myös viemärien kuvaukset ja pesut. 

Putkirikon korjaustyöt ja isommat putkiremontit

Putkirikot ja isommat remontit kuuluvat jokaisen kiinteistön normaaliin elinkaareen. Teemme täysimittaiset putkiremontit ja pienet putkityöt yhtä joustavasti kuin huoltotyötkin. Putkiremontit voivat olla joko pienimuotoisia projekteja tai taloyhtiön kattavia, kuukausia kestäviä urakoita. Meillä on kokemusta kaiken kokoisista ja näköisistä putkiasennuksista ja remonteista, joten älä epäröi luottaa ammattitaitoomme näissä töissä.

LVI-konsultaatio

Asiantunteva LVI-konsultaatio kuuluu palveluvalikoimaamme. Vuosien saatossa olemme keränneet huomattavan määrän kokemusta erilaisista putkitöistä. Tämän kokemuksen turvin voimme tarjota sinulle asiantuntevaa konsultaatiota kaikissa LVI-alaan liittyvissä asioissa. Soita ja pyydä konsultaatioapua!

Jätevesisuunnitelmat ja jätevesijärjestelmät

LVI-palveluihimme kuuluvat myös jätevesijärjestelmät ja jätevesisuunnitelmat. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan toimivan jätevesijärjestelmän kotiin, mökille, yrityskiinteistöön sekä muihin kohteisiin. 


Muut palvelut

Teemme myös muita LVI-alaan liittyviä töitä, kuten ilmanvaihtojärjestelmien huoltoja, asennuksia sekä asetusten tarkastuksia. Salaojakuvaus on myös osa palveluamme. Niitä teemme muun muassa kohteisiin, joissa on tarkoitus tehdä salaojaremontti tai muu salaojien kunnostus. Lämmityskattiloiden vaihdot ja talon lämpöverkkoremontti kuuluvat myös palveluihimme. Lämmityslaitteet vaativat erityistä osaamista, jotta niiden asennus ja korjaus hoituu turvallisesti ja varmasti. Onneksi olemme myös lämpölaitteiden asiantuntijoita.

Päivystämme hätätapauksia varten

Sattuiko huoneistossa putkirikko? Vuotaako tai pihiseekö patteri epäilyttävästi? Salon LVI-palvelut Oy päivystää aktiivisesti kaikkina vuorokaudenaikoina Salon seudulla.

Hätätapauksissa soita meille!